Bloom

Laat uzelf verrassen door bloemen en groen tijdens Bloom op 7 en 8 juli 2011 te Oostende.

 

 

 

Libelle bloemschikken

Libelle & Special Bloemschikken, creatieve partner van BLOOM

Ooit was het Thermae Palace het thermenpaleis van de Belgische koninklijke familie. Voor BLOOM wordt dit indrukwekkende gebouw het bloemenatelier van tientallen creatieve topfloristen. Ook het team van Libelle Special Bloemschikken laat zijn bloemsierkunsten zien in de grote zaal Albert I van het het Thermae Palace complex.

Het team van Libelle/Special bloemschikken maakt voor BLOOM feest- en receptietafels, florale kunstwerken in het thema wind, decoratieve kaders en een adembenemende bloemenhemel
We kijken uit naar deze creaties:
 
Raf Verwimp
Paul Pierre Leysen
Mildred Goelen
Olivier Petillion
Mathias Nuyts
Gudrun Cottenier
Bart Nys
Frederiek Van Pamel
 

Special Bloemschikken, hét magazine voor gevorderde bloembinders

Special Bloemschikken is al jaren het grootste bloemschikmagazine in Nederland en België. Professionele bloembinders leggen de lezers stap voor stap uit hoe ze zelf prachtige schikkingen creëren in verschillende stijlen. Tal van stijlvolle bloemstukken van de hand van topbloemschikkers maken dat de gevorderde bloembinder in elke editie weer tal van nieuwe, creatieve ideeën opdoet. Naast de reguliere bloemstukken wordt ook uitvoerig aandacht besteed aan bloemschikken rond feesten, thema’s en technieken. Nu in de winkel!

  

Libelle bloemschikken, hét blad voor de beginnende bloembinder

“Bloemschikken voor beginners in stap voor stap werkbeschrijvingen”

Libelle Bloemschikken bevat stijlvolle en vooral haalbare groenideeën en bloemcreaties. Budgetvriendelijke, eenvoudige en snel te maken bloemstukken worden uitgelegd in eenvoudige stap voor stap workshops. Ideaal voor beginnende bloembinders. Naast de vele bloemstukken wordt in elke editie ook één basistechniek uitgelegd. Op die manier is Libelle Bloemschikken een prettige manier om kennis te maken met deze fijne hobby. Nu in de winkel!

      

Libelle & Special Bloemschikken zijn twee uitgaven van Sanoma Regional Belgium. Twee tijdschriften die een echte must zijn voor wie van bloemen en bloemschikken houdt. Maar Sanoma Regional Belgium heeft nog andere topproducties in zijn portefeuille zoals het gekende Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Benieuwd naar de andere magazines?